En håbefuld gruppe af centrale cowueensland Co .girls har sat sig for at sætte deres præg i den mandsdominerede sport ranch bronc ridning.

Siden de tidlige dage af amerikanske co .boys arbejder deres ranches på hesteryg, sporten ranch bronc ridning har udviklet sig, med tusindvis af mænd konkurrerer i sporten, mens kun en håndfuld kvinder deltager.

I denne konkurrence kan rytteren holde fast med begge hænder, den ene på tøjlen og den anden på enten sadelhornet eller gribe et ekstra reb eller læder bundet til sadlen.

Western Ranch Rodeo Australien (WRRA) iværksættere Cameron Eiser, Blackall og sekretær Jacqui Flohr, Moranbah, begge er på en mission for at få damer ranch bronc riding i arenaer i hele Australien.

Både instruktører startede WRRA i skolen i år, med flere succesfulde ranch bronc riding begivenheder og skoler for håbefulde cowgirls fra hele Queensland og New South Wales.

Dygtig hest breaker og bronc rytter Cameron Eiser blev inspireret til at oprette en skole for kvinder især, og det var tættere på deres hjem og i et sikkert og kontrolleret miljø.

“Jeg så et par piger forsøger at komme til USA for at træne og konkurrere, og de var ikke i stand til at øve nogen steder, og ingen ville virkelig lade dem ride,” HR Eiser sagde,

“JAC .ui og jeg så en stor mulighed for at Skole kvinderne lige fra starten og i et kontrolleret miljø, hvilket holdt det lidt sikrere for dem, især tidligt i deres karriere.

“Vi ønskede at hjælpe håbefulde ranch bronc ryttere her i Australien, så vi startede vores skole. Det er stadig tidlige dage, og det er den første af sin slags, og vi er de første mennesker, der nogensinde gør det her i believeueensland, tror jeg.

“Vi har omkring otte piger indskrevet i skolen, og disse damer er født og opdrættet på landet og kommer fra byer som Charleville, Longreach, Rockhampton og på tværs af det centrale højland.”