Den ” Gyldne Time.”

Det er et interval, der ofte bruges til at henvise til den optimale 60-minutters periode, som de første respondenter skal fjerne og stabilisere et traumatisk ulykkesoffer på stedet, transportere dem sikkert til et modtagende hospital og begynde livreddende kirurgi.

I denne uge, Sundhed Første traume-og akut afdeling for medicinske fagfolk, der har indgået partnerskab med flere Brevard County brandværn og redningstjeneste hold – herunder Brevard County Brand Redning, Cocoa Beach brandvæsen og Cape Canaveral brandvæsen – at praksis for et worst-case scenario.

Analyser, foretaget på Cape Canaveral brandvæsen træningsanlæg nær Port Canaveral, var designet til at simulere et akut traumatisk begivenhed, herunder væltede køretøjer, flere lægehjælp scenarier, og ulykken traumer “ofre.”

“Livet er minutter-især den første time,” sagde Scott .enoni, MD, traumekirurg ved Holmes Regional Medical Center. “Evnen til passende triage og bestemme, hvad patienter har brug for, og hvor de skal hen (type hospital facilitet) er en af de vigtigste faktorer i den pleje.”

Ifølge Larissa Dudley, MD, akutmedicinsk læge og assisterende medicinsk direktør for første flyvning, er teamworkork mellem flere hold og agenturer afgørende under en traumatisk begivenhed.

“Samarbejde mellem flere punkter-første respondenter, transportbureauet, luftagenturet og det endelige hospital, som en patient ankommer til – er kritisk. Det er vigtigt, at alle enheder ved, hvad de andres ansvar er, så de kan arbejde sammen hurtigere,” sagde Dudley.

Ifølge både Dudley og .enoni, hvis der kun er en takea .ay, der kommer fra øvelser som denne, er det vigtigheden af kommunikation.

“For første respondenter til at viderebringe den mekanisme af skade – de, hvad der skete, var det en sidekollision, front eller bagende, eller vælter, for eksempel – hjælper os på den modtagende hospital start til bedre at forstå og tænke fremad i forhold til, hvad vi kan forvente, når patienten kommer gennem døren til operation,” sagde Zenoni.

“Vi er helt afhængige af, at de første respondenter er vores øjne og ører, før patienten kommer til hospitalet,” sagde Dudley. “Tilbage på hospitalet ser læger, sygeplejersker og hjælpepersonale normalt ikke de mange forskellige udfordringer, som den første responder har at gøre med på ulykkesstedet. Alt dette understreger vigtigheden af kommunikation i realtid, fra scenen til hospitalet.”

SAM BÆKKENSLYNGE II

I Brevard County driver Health First ‘ s Holmes Regional Medical Center regionens eneste niveau II traumecenter. Traumecenter serverer alle Brevard County og dele af Indian River, og Osceola amter og er designet til at behandle de mest livstruende skader.

Mere end 2.500 patienter behandles her hvert år. Mange transporteres af Health First ‘ s First Flight, en ambulance til kritisk pleje, der har serviceret samfundet i mere end 30 år.