De vil sandsynligvis se nærmere på et par pletter med et dermatoskop, som giver dem mulighed for at se flere lag ind i huden for mønstre og funktioner, der kan være kræft. Hvis der er behov for en biopsi og kommer tilbage som hudkræft, skal du spørge om Mohs-kirurgi.

Mohs mikrografisk kirurgi er den mest præcise og mest effektive teknik til at fjerne de fleste hudkræft – og sundhed første patienter er færdig i en halv dag. Patienterne er typisk tilbage til sig selv i 1 til 2 dage! Det udføres i følgende faser:

Precision med præcision er kræften markeret og fjernet fra huden. Målet er at forlade sundt væv alene.
■ Under et mikroskop undersøges det beskadigede væv af en læge. Hvis der ses kræft, vender han tilbage til den nøjagtige placering af kræften for at fjerne et andet lag. Denne proces gentages, indtil kræften er helt fjernet.
Physician lægen lukker derefter såret og holder øje med at genoprette dit oprindelige udseende.
Health Health First ‘ s Mohs-kirurg, Dr. Andre.Kelsey, kan bruge lasere til at forfine pletter og med patientens hjælp minimere udseendet af et ar.

Det er simpelthen fjernelse af alle kræftceller for den højeste kurhastighed, mens man sparer sundt væv for den mindste mulige plet.
Både den diagnostiske del (laboratoriearbejdet) og restaureringen er det, der adskiller ekspert, fello .ship-uddannede Mohs-kirurger fra pakken, og Dr. Andre.Kelsey er en.

“Mohs-kirurgi har den højeste kurhastighed for enhver anden medicinsk eller kirurgisk mulighed for ikke-melanom hudkræft. Det gøres uden problemer med generel anæstesi, så patienterne er vågne og chatter hele tiden. Fjernelse og genopbygning sker alle på samme dag og efterlader den mindste ar muligt. Helingen begynder straks.”

At få det rigtigt første gang

Hudkræft er stigende nationalt, og i Florida er de mere aggressive end nordpå, siger Dr. Kelsey. Han har trænet i vid udstrækning for at identificere sjældne kræftformer under mikroskopet.

Det er her Mohs og fordelen ved en stipendium-uddannet udbyder virkelig skinner. En Mohs fello .ship er yderst konkurrencedygtig. Når der først er der, studerer læger almindelig og sjælden tumorpatologi såvel som komplekse hudrekonstruktioner.

Det er ofte blevet sagt, at kræft kan have mere foregår end opfylder øjet. Undersøgelser viser, at læger under mikroskopet kan identificere funktioner, der vedrører på cellulært niveau og fjerne det, hvor en anden behandling måske ikke gør en sådan opdagelse.

“Vi ved nu, hvor farlige visse funktioner kan være, hvor vi for kun fem år siden ikke gjorde det,” siger han. “Jeg er så glad, når en patient vælger at være i vores stol. At få det rigtigt første gang betyder noget.”

Høj Kurhastighed, Minimumsmærke

Mohs er indiceret til højrisiko-tumorer på hoved og nakke, hænder og fødder, kønsorganer og skinker. Her vil du have mest sikkerhed – og for hudkræft, der ikke er blevet behandlet før, har Mohs en 99% kurrate.

Det gør det, mens du fjerner den mindste mængde sund hud. Dr. Kelsey reparerer huden ved hjælp af lineære lukninger, klapper og transplantater og fremskynder helingen med raffineringslasere. Gendannelse af skønhed er en kunst.

“En tankevækkende lukning er den første ting, andre vil se. Det er her fello .ship training inspirerer kreativitet – det handler om at forstå finesserne af ansigtskonturer, skygger, naturlige linjer, ansigtets symmetrier og naturlige kosmetiske grænser. Det ønsker vi at bevare.”

“Mohs-kirurgi er så god til at helbrede disse dødbringende kræftformer, at vi har været i stand til at fokusere på at sikre, at du ser nøjagtigt så god ud som du gjorde før, ikke mindre.”

Store Resultater, Før Du Forlader

En af dens store fordele er, at patienterne kender deres resultater lige der. De forlader ikke, før kræften er væk. Hvis hudkræft har en høj risiko for gentagelse (eller faktisk er gentaget efter en tidligere behandling), eller den har uregelmæssige eller svære at få øje på grænser, er Mohs stærkt indikeret.