Arrangørerne af Queensland Livet på Landet Showgirl Awards, har ingen intentioner om at følge NSW konkurrence og ændrede navnet.

Tidligere på året Royal Agricultural Society of NSW meddelt, at den vil omdøbe Landet Sydney Royal Vis Showgirl Konkurrence, og i denne uge bekræftet, at det som Sydney Royal AgShows MIDTJYLLAND Ung Kvinde konkurrence.

Det betyder, Queensland, er nu hjemsted for den eneste Showgirl stat-finalen i landet med Brittany Kugel og Cheneya Vetter navngivet 2021 vindere sidste fredag.

Showgirl Awards koordinator Ellie O ‘ Hara sagde, at deres mission var at anerkende, udvikle og fejre unge kvindelige ledere.

“Vi fortsætter med at gennemgå og forfine bedømmelseskriterierne for at gøre muligheden for at være en Sho .girl åben for alle kvinder, der vælger at deltage i deres lokale priser,” sagde hun.

“For os, som Sho .girls, er vi stolte af navnet og alt det står for.

“Det demonstrerer traditionen for landbrugssho .bevægelsen og ændringerne inden for den i løbet af de sidste 40 år siden prisernes begyndelse.

“Det viser en klar sammenhæng mellem landbrugssho., regionale samfund og de mennesker, der er afgørende for bæredygtigheden af både Sho .s og samfundskvinder.”

Showgirl Priser er regelmæssigt at blive udviklet og fornyet med dette års konkurrence markerer den første gang, gifte kvinder og kvinder med børn kunne komme ind.

2021-statsfinalisterne foretog også et nyt lederkursus udviklet specielt til Sho .girls af Julia Spicer af Engage and Create Consulting.

Femmodulskurset sigter mod at udstyre Sho .girls med færdigheder, de har brug for for at lære mere om sig selv og deres ledelsesstil for at øge deres lederskabsevner.

“Vi ser dette kursus som grundlæggende for at bidrage til bæredygtigheden i vores samfund og landbrugsudstillinger ved at investere i de kvinder, der har modet til at træde op i den lederrolle, der er Sho .girl,” sagde O ‘ Hara.

I år er alle statsfinalister også blevet tilbudt deltagelse på conferenceueensland Ag Sho .s-konferencen i Januar.