2021 Australian Young Farmer Challenge National Final er indstillet til at blive leveret i en helt ny virtuel verden i aften, 21.oktober.

Den 2021 Australske Unge Landmand Udfordring National Endelig blev sat til at være vært ved SA Landbrugsprodukter Viser Næste Generation Gruppe, på dette års Royal Adelaide Vis, med den begivenhed, typisk medfører en række fysiske komponenter, der kræver teamwork for at fuldføre.

Men på grund af covid-grænsebegrænsninger, der forhindrer deltagerne i at deltage, blev konkurrencen fornyet til en online begivenhed, der begynder klokken 8 for Queueenslanders.

Dette års arrangement vil bestå af fire trivia-runder for de fem statshold, der har været i stand til at vælge et specialemne og vil være sikker på at sætte holdets landbrugs-og generelle viden på prøve.

SA ne .t Generation farmer challenge statskoordinator andre.Hall sagde, at den virtuelle .ui. stadig ville underholde de forventede online deltagere i et andet format, mens du holder promoveringen af udfordringen i live.

“I aften har vi Qld, NS., VIC, SA og anda,” sagde han.

“De hold, vil alle blive inddraget i fire runder af spørgsmål med det første, en tilfældig udvælgelse af spørgsmål til holdene i 90 sekunder, og den anden, en landbrugs-observation rundt via videoer eller billeder, og forståelse på dem; den tredje, 10 spørgsmål om holdene valgte emne valg, og den sidste runde, hurtigste fingre i to minutter, som vil blive do or die for det vindende hold.

“Hold har fire holdmedlemmer, og i henhold til konkurrencereglerne er de mellem 18 og 35 år med et blandet kønsteam.”

HR Hall siger, at formålet med konkurrencen er at reducere landet og byen kløft og fremvise de emergent ledere i landdistrikterne Australien.

“Konkurrencen udtrykker veje og industrier inden for landbrug og de nye ledere, så vi ønsker at opmuntre og støtte det,” sagde han.

“Vi håber, at der vil være 200 til 300 mennesker nationalt set, selv internationale seere.

“Vi håber, at det får den slags eksponering, da der har været en stor indsats lagt i det.

“Den faktiske nat ville ikke have været i stand til at ske uden finansiering fra Det Nationale Institut for landbrug, vand og miljø.”

Hall siger, at det bedste ved konkurrencen er, at du ikke behøver at være landmand for at være involveret, deltagerne kan komme fra enhver landlig baggrund eller industri.

“Udfordringen har naturligvis en teorikomponent og en praktisk side, så alle kan bidrage,” sagde han.

“For alle, der ser hjemme i aften, er der en fantastisk hæmmer på højkant, så Bliv involveret.”