Det er annonceringen country musik fans har ventet på at høre, CMC Sten vil vende tilbage til det 15-års-jubilæum i September 2022, med en episk line-up med tunge internationale land-retsakter,

Den amerikanske countrymusik superstjerner Kane bro .n, Brad Paisley og den hjemmegroede helt Morgan Evans er blevet afsløret som næste års overskriftshandlinger, med den fulde linje op, der blev annonceret i begyndelsen af 2022.

CMC Rocks er den største internationale countrymusikfestival på den sydlige halvkugle, men blev aflyst i 2020 og i år på grund af covid-begivenhedsbegrænsninger.

Arrangementet vil gå videre i September i stedet for marts, en beslutning, som Chugg Entertainment formand Michael Chugg sagde var drevet af et ønske om at levere en episk festival oplevelse til country musikelskere så tidligt som muligt.

“Vi kunne ikke vente! Vi ved, at det har været et halvt år for countrymusikfans, vi har også følt det,” sagde hr.

“Efter at den hjerteskærende beslutning om at udsætte vores 2020-begivenhed, en uge før festivalen skulle finde sted, har vi arbejdet hårdt for at navigere alle de ændringer og finde den bedste vej frem, sikkert”.

Dette års arrangement vil blive afholdt fra onsdag 21-søndag 25 September 2022, med festivalen vender tilbage til det normale Marts slot i 2023.

Billetter og camping til salg fra 9am AEST onsdag den 3. November via moshti..