Ting som tandpasta, deodorant, sæbe og feminine hygiejneforsyninger er produkter, som hjemløse og lavindkomstfamilier simpelthen ikke har råd til.

De hjerteskærende resultater kan være lavt selvværd, forlegenhed, og skam, der ofte fører til isolering og følelser af håbløshed for disse unge.

For at hjælpe med at afhjælpe dette problem, Brevard Schools Foundation, sammen med Viera Company og andre partnere i samfundet, co-hosting “Light The Lantern” den Dec. 9 fra 5-7 pm på skolebestyrelsesbygningen på 2700 dommer Fran Jamison Wayay i Viera.

Samfundet bliver bedt om at samle sig om denne sag og bringe donationer af hygiejneprodukter til denne gennemkørselsbegivenhed. Deltagerne vil blive behandlet på en luminary trail prydet med særlig ferie gnistre som de trækker op til kontakt-fri drop-off placering.

Foreslåede varer er nye pakker med sæbe, shampoo, deodorant, tandpasta, tandbørster, feminine hygiejneprodukter og kropsvask. Monetære donationer vil også blive accepteret.

Alle donerede genstande distribueres til hjemløse og lavindkomststuderende gennem Forsynings Zoneonen for lærere, en tjeneste fra Brevard Schools Foundation. Forsynings Zoneonen for lærere, der ligger i Cocoa, tjener de højeste fattigdomsskoler i vores amt.

“Alt for ofte fortæller lærere mig om studerende, der bliver hjemme, fordi deres tøj er beskidte, og de har ikke råd til deodorant eller tandpasta,” sagde Eli .abeth Schreiber, programleder for Forsynings Zoneonen.

“Disse børn er så bange for at blive drillet om, hvordan de lugter, de vil hellere gå glip af skolen end møde deres klassekammerater. Jeg havde endda en lærer fortælle mig om en studerende, der var så begejstret for at modtage sin helt egen tandbørste; tilsyneladende, hun havde delt en tandbørste med alle sine brødre, fordi hendes familie ikke havde råd til at købe mere.

“At høre, at en studerende var så begejstret for en tandbørste – noget de fleste af os tager for givet – bringer virkelig fokus på de kampe, disse børn står overfor. Derfor er jeg ud over taknemmelig for Viera-virksomheden og vores andre samarbejdspartnere for at støtte denne begivenhed,” sagde Schreiber.

Viera virksomheden leverer hundredvis af armaturer, der vil blive brugt til at skabe den tændte sti. De første 50 donorer vil modtage en gratis luminary at tage med hjem.

Andre virksomheder og organisationer, der leverer bistand til denne begivenhed er Viera Samfund Institut, Fairway Management, iHeart Medier, og American Advertising Federation Space Coast.