ACS este atribuit trei contracte 460m în Australia și SUA.

Compania de construcții ACS a primit trei contracte-două în Australia și unul în Statele Unite-evaluate la peste 460 de milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor și întreținerea infrastructurilor din sectorul energetic

Mai exact, compania australiană de servicii UGL, o filială a Cimic, care depinde de grupul spaniol prezidat de Florentino Pérez, a câștigat două contracte în valoare de 135 de milioane în orașele australiene Victoria și Queensland.

 

În primul dintre acestea, după cum a raportat luni grupul Cimic într-o declarație, serviciile de întreținere, proiecte și restructurare vor fi furnizate companiei Viva Energy pentru o perioadă de doi ani.

În cadrul celui de-al doilea dintre contracte și, de asemenea, pe o perioadă de doi ani, UGL va proiecta și construi două stații de comutare pentru Powerlink, precum și aproximativ 65 de kilometri de linie de transport de 330 kV pentru a conecta incinta MacIntyre din sud-vestul Queensland la rețeaua de transport.

Filiala americană pentru extinderea drumului în Carolina de Nord
Pe de altă parte, filiala americană a ACS, Flatiron, a câștigat un contract în Carolina de Nord pentru extinderea autostrăzii I-95, după ce a încheiat un parteneriat cu United Infraestructure Group în cadrul unui joint-venture.

Acest proiect va costa 432, 7 milioane de dolari – 374 milioane în euro-și va începe activitatea în noiembrie cu prognoza finalizării acestuia în cinci ani, în 2026, potrivit Flatiron într-o notă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.